online baby kleding bestellen

5 Webwinkels voor hippe Baby- en kinderkleding

Vind je het als kersverse ouder ook zo belangrijk dat jouw baby er verzorgd en zelfs hip uitziet? Natuurlijk is er een maar aan verbonden.. de kleding moet wel betaalbaar en kwalitatief goed zijn. Ouderschap.nl kan en wil niet in jouw portemonnee kijken, wat wil zeggen dat ieder huishouden een ander budget heeft. Daarom besloten wij een vijftal leuke, hippe, stoere en in diverse prijsklassen webwinkels voor jou en je baby op een rij te zetten.

Lief! Babywear

Lief! staat voor babywear en lifestyle. Naast eigenwijze kleding in vrolijke kleuren vind je bij lief! alles wat in een baby- of peuterkamer thuis hoort. Het totaalconcept van lief! is volledig gebaseerd op ‘Dutch design’. Door deze vrolijke mix van kleuren kun je alles combineren. Lief! babywear en lifestyle herken je aan het handelsmerk, de oer-Hollandse klompjes. Je vindt de Lief! winkels ondertussen in al in 15 steden maar natuurlijk ook op internet, op liefwinkel.nl.

Billy & Lilly

Billy & Lilly is een webshop gebaseerd op moederliefde! Twee fantastische en jonge ambitieuze moeders kregen begin 2007 het idee om Billy & Lilly te starten. Met de ambitie om een fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar kinderkledinglabel op te starten ging het snel. De collectie kun je bewonderen via billy-lilly.nl en verschijnt twee keer per jaar. Bovendien geeft Billy & Lilly nu 50% korting op de zomercollectie van 2009.

BabyGoodie…

BabyGoodie noemt zichzelf “Stoer, lief en betaalbaar” en wat ons betreft zijn ze dat ook. De kleding is in diverse winkels te vinden, zit er geen in de buurt dan kun je ook gewoon online bestellen op Babygoodie.nl. Ook leuk is de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken met eigen tekst en afbeeldingen. Zo geef je een leuk persoonlijk tintje aan de kleertjes van je kleintje!

Lannis baby shoes

Ieder kind wil een stap vooruit zetten in het ontdekken van een nieuwe wereld en dat kan met Lannis baby shoes! Met een aankoop bij Lannis help je niet alleen je eigen baby aan comfortabele en stoere booties maar doe je ook direct iets terug voor kansarme kinderen. Van ieder verkocht paar babyslofjes en booties gaat er één euro naar de projecten van Lannis in ontwikkelingslanden. Dus, wil jij iets extra’s doen voor kansarme kinderen? Koop dan een paar Lanni’s babyslofjes of -laarsjes en help deze kinderen. Zo kunnen ook zij weer een stap vooruit zetten!

Le Petit Tom

Niet echt de makkelijkste winkel om te vinden wat je zoekt maar er doorheen bladeren staat garant voor een aantal flinke verassingen. Aan de ene kant door het leuke spul maar zeker ook door de stevige prijzen. Zeg maar de PC Hooftstraat van de kinderkleding webwinkels. Toch staat Le Petit Tom in onze top 5 deze week, al is het maar omdat we ook wel van winkelen houden zonder persé iets te hoeven kopen..!

1 antwoord

Laat een reactie achter


We zijn benieuwd naar je mening en vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>